هاست ویندوز 2016 ابری

هاست ویندوز ابری 2016 ، هاست ویندوز

هاست ویندوز 2016 ابری

هاست ویندوز ابری 2016 ، هاست ویندوز

تفاوت هاست ابری لینوکس و هاست ویندوز ابری


هاست ابری لینوکس


سرویس هاستینگ ابری یکی از آخرین تکنولوژی های مورد استفاده در زمینه میزبانی ست هاست ابری لینوکس از جمله مهم ترین سرویس می باشد. زمان زیادی از تولد این سرویس نمی گذرد ولی با این وجود و در همین زمان کم به یکی از محبوبترین روش های میزبانی تبدیل شده است.

 از دلایل محبوبیت آن می توان به مواردی مانند انعطاف پذیری و up time بالا اشاره نمود که اکثر کاربران را به استفاده از این سرویس سوق داده است. 

هاست ابری لینوکس

ممکن است با بررسی و جستجو در اینترنت به این نتیجه برسید که هاست هایی با سیستم عامل لینوکس و در بستر ابری از محبوبیت بیشتری برخوردارند همان طور که قبلا توضیح داده شده است بستر این هاست ها به صورت ابری می باشد.

در حال حاضر با یک سرچ ساده عبارات بسیاری مانند هاست ابری لینوکس و هاست ویندوز ابری را در سطح اینترنت مشاهده خواهید نمود که دلیل بر استقبال خوب از این تکنولوژی ست.

تفاوت هاست لینوکس و ویندوز ابری

 دلیل این امر را می توان open source و رایگان بودن لینوکس حدس زد که باعث کم هزینه بودن استفاده از این هاستینگ شده است. برخی نیز از امنیت بالاتر و کارآمدی بیشتر آن می گویند که این مورد نیز در صورت تنظیم مناسب سرور می تواند صحیح باشد ولی این حرف به هیچ عنوان به این معنی نیست که هاست ویندوز ابری از امنیت پایینی برخوردار است بلکه شاید در برخی موارد حتی برعکس بوده و یک هاست ویندوز ابری امنیت و کارآمدی بیشتری نیز داشته باشد.

 تمامی این موارد به سرور، سخت افزار، تنظیمات سیستم عامل و نرم افزارهای بکار رفته در آن بستگی دارد و به طور قطع نمی توان امنیت یک هاست را نسبت به دیگری بالاتر دانست.

 

هاست ویندوز ابری


 به دلیل استفاده از سیستم عامل ویندوز و هزینه لایسنس آن می توان هاست ویندوز ابری را پرهزینه تر دانست. نصب نرم افزار نیز باید متناسب با محیط ویندوز صورت گرفته و ممکن است هر نرم افزاری را نتوان بر روی آن نصب نمود. البته دقت فرمایید در برخی موارد در هاست ویندوزی مدیریت بهتری بر روی برخی از موارد خواهید داشت که برای مثال می توان به نرم افزار های مدیریت ایمیل قابل نصب بر روی هاست ویندوز اشاره نمود مانند smarter mail که بسیار حرفه ای تر از سرویس های مشابه در لینوکس است.

هاست ویندوز ابری

به طور خلاصه میزبانی ابری به این صورت عمل می کند که در آن ترافیک بین چند سرور مختلف که در یک cloud قرار دارند تقسیم شده و به طبع آن سرعت بارگذاری بسیار بالا خواهد رفت. همچنین در صورت بروز مشکل بر روی یکی از سرور ها، سایر سرور های دیگر موجود در cloud بار موجود بر روی آن را به دوش کشیده و به همین دلیل مشکلی در بارگذاری مشاهده نخواهد شد و up time به شکل قابل توجهی بالاتر می رود.

در صورتی که سیستم عامل ارائه شده در این سرویس لینوکسی باشد به آن هاست ابری لینوکس و اگر ویندوزی باشد به آن هاست ویندوز ابری می گویند. در ادامه به تفاوت ها، مزایا و معایب هرکدام از این دو نوع میزبانی خواهیم پرداخت.


امنیت

اصولا افرادی که به سیستم عامل لینوکس علاقه بیشتری دارند آن را امن تر از هاست ویندوز می دانند. شاید بتوان گفت این ادعا تا حدی صحیح است ولی دلیل آن امنیت بالای هسته لینوکس در برابر ویندوز نبوده و بیشتر به این دلیل است که با توجه به استفاده بیشتر از سیستم عامل ویندوز هکرها نسبت به حمله به این سیستم عامل علاقه بیشتری از خود نشان می دهند و این امر ویندوز را بیشتر در معرض حمله قرار می دهد. در خصوص بحث امنیت باید به شرکت ارائه دهنده میزبانی دقت نمود که تدابیر امنیتی مناسب را جهت حفاظت از سرور و وب سایت های شما اتخاذ کرده باشد و در صورت حصول اطمینان از این امر میتوان گفت که هر دو سرویس هاستینگ ارائه شده چه لینوکس و چه ویندوز از امنیت مناسبی برخوردارند.

 linux

هزینه

هاست ویندوزی به طور کلی هزینه بالاتری نسبت به لینوکسی دارد و دلیل آن تنها سیستم عامل نبوده بلکه نرم افزار های مورد استفاده بر روی ویندوز نیز هزینه بالاتری نسبت به موارد مشابه لینوکسی خود دارند.

سیستم عامل لینوکس رایگان بوده و نرم افزار های آن نیز هزینه کمتری نسبت به نرم افزار های ویندوزی دارند که این امر در هزینه پایانی ارائه هاستینگ لینوکسی تاثیر می گذارد لذا با قیمت کمتری به کاربر می رسد. بنابراین در صورتی که هزینه یکی از فاکتور های مهم برای شما در انتخاب سرویس هاستینگ است بهتر است به سراغ هاست ابری لینوکس ایران بروید که با توجه به درون ایران بودن سرور آن هزینه باز هم نسبت به نوع سرور خارج کشور آن ارزان تر خواهد بود.

 

زبان برنامه نویسی و سازگاری آن با سیستم عامل


دقت فرمایید که یکی از مهمترین فاکتور های انتخاب هاست باید وبسایت شما، زبان برنامه نویسی و سازگاری آن با سیستم عامل باشد. اینکه وبسایت شما با چه زبانی نوشته شده و چه سیستم عاملی برای آن مناسب تر است بسیار حائز اهمیت بوده و باید به آن دقت ویژه ای داشته باشید.

پس در صورتی که قصد استفاده از یک نرم افزار و یا فریم ورک خاصی دارید حتما باید سیستم عامل مناسب آن را نیز بشناسید.

وب سرور استفاده شده در ویندوز IIS و از زبان های برنامه نویسی متناسب با آن می توان به ASP.NET  و VB و C و C# اشاره نمود. همچنین دیتابیس پشتیبانی شده بر روی سیستم عامل ویندوز نیز MSSQL می باشد.

از وب سرور های لینوکسی میتوان Apache و NginX را نام برد. همچنین Python، Laravel و PHP بر روی روی هاست لینوکسی پشتیبانی می شوند. یکی از دیتابیس های پشتیبانی شده بر روی هاست لینوکسی نیز MySQL است.

به طور کلی برای انتخاب هاست مناسب، مطالعه این موارد از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 

کنترل پنلهای ارائه شده برای هر کدام از هاستینگ ها


کنترل پنل هاست بخشی است که کاربر با آن ارتباط زیادی داشته و اکثر موارد مربوط به وبسایت از قبیل ایجاد دیتابی، بارگذاری فایل، ایجاد ایمیل، مدیریت DNS Zone و غیره در این بخش صورت می گیرد. لذا نوع کنترل پنل ارائه شده می تواند اهمیت بالایی داشته باشد.

کنترل پنل های Cpanel و Plesk از حرفه ای ترین کنترل پنلهای موجود می باشند که Cpanel تنها برای هاست های لینوکس ارائه می شود و Plesk برای هر دو سیستم عامل ویندوز و لینوکس ارائه می گردد. لازم به ذکر است با توجه به تحریم های شرکت Cpanel نسبت به ایران استفاده از این کنترل پنل برای هاست ابری لینوکس ایران مناسب نبوده و به دلیل عدم پشتیبانی می تواند مشکلات بسیاری را به دنبال داشته باشد.

کنترل پنل های بسیار زیاد دیگری نیز در سطح اینترنت موجود است که برخی رایگان و برخی دیگر با پرداخت هزینه در دسترس قرار دارند.

 plesk

به طور کلی دقت فرمایید انتخاب بین هاست ابری لینوکس ایران و یا خارج کشور، هاست ویندوز ابری و یا هر انتخاب دیگری نیازمند بررسی دقیق نیازهای شما بوده و باید در این خصوص با متخصصین نیز مشورت فرمایید.

امید بر این است که با مطالعه این مقاله مسیر انتخاب بین سرویس های هاستینگ برای شما واضح تر شده و انتخاب بهتری را انجام دهید.

 

 

 

 

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.